Roodbaarsfilet met taugé en oosterse dressing

Benodigdheden voor 1 persoon
200 gram taugé
100 gram roodbaarsfilet
halve eetlepel zoete sojasaus
2 theelepels limoensap
1 mespunt Chinese vijfkruidenpoeder
1 eetlepel mooie olijfolie
5 hazelnoten

Bereidingswijze
Roerbak de taugé kort in een wok. Maak een dressing van ketjap, limoen, vijfkruidenpoeder en olijfolie. Bak de visfilet kort in een beetje olie om en om in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Leg de taugé op de borden en schep er wat dressing omheen. Leg het gebakken visje erop, hak de nootjes en strooi ze erover heen.

Voedingswaarden (per portie)
Energie                                297 kcal
Vet                                        17,2 g
waarvan verzadigd          2,3 g
Koolhydraten                    9,9 g
Vezels                                  3,1 g
Eiwit                                      23,4 g
Zout                                      0,4 g

Wil je meer gezonde en koolhydraatarme recepten? Bestel dan één van onze kookboeken: ‘Lekker, lekker en makkelijker koken’ of ‘Balanced Food’.